Parcul Tei din Capitala va fi transformat radical: roller coaster, casa groazei si roata de 20 de etaje

Parcul Tei din Capitala va fi transformat radical. Primaria Sectorului 2 va dezvolta in zona un proiect cu fonduri europene menit sa duca vizitatorii intr-o lume magica de poveste, cu personaje fantastice specifice basmelor romanesti. Proiectul a primit, recent, acceptul pentru finantare din bani europeni.

Noile amenajari propuse intr-unul din cele mai vechi parcuri ale Bucurestiului includ printre altele un roller coaster, o casa a groazei cu trenulet interior, plus carusel, lanturi, o roata mica si o roata mare de 20 de etaje care sa ofere o priveliste de ansamblu asupra lumii de basm din parcul Tei-Plumbuita.

Primaria Sectorului 2 si Agentia de Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov (ADRBI) au semnat, la mijlocul acestei luni, contractul de finantare privind modernizarea parcului Tei-Plumbuita din fonduri europene, in valoare de 14,3 milioane euro.

Astfel, bucurestenii care vor vizita parcul Tei-Plumbuita vor avea parte de o experienta de poveste. Aici, administratia locala vrea sa amenajeze un nou concept de parc de agrement care va purta vizitatorii intr-o lume de basm din care nu vor lipsi personajele de poveste românesti, precum Verde Imparat, Ileana Cosanzeana si Fat-Frumos. 

 sursa foto: miadventure.com