PARINTI IRESPONSABILI: Si-au inchis copiii in casa. Ce a urmat este SOCANT

Doi parinti cu un simt al responsabilitatii foarte scazut au gasit de cuviinta sa isi incuie copii in casa! Gestul a fost pedepsit dur: un INCENDIU  a izbucnit in respectivul imobil, unul dintre copii MURIND din cauza fumului inhalat.

Nefericita intamplare s-a produs in localitatea aradeana Iacobini, iar din primele date ale pompierilor reiese ca focul ar fi izbucnit de la o haina cazuta pe plita incinsa, care a luat foc, noteaza Agerpres.

Citeste si: INCENDIU CENTRUL VECHI: Un POMPIER a fost RANIT in timpul interventiei

Cei trei copii, doua fetite si un baiat cu varste cuprinse intre doi ani si zece luni, respectiv cinci ani si sase luni, fusesera lasati incuiati si nesupravegheati in casa de parinti.

Fetita de doi ani si zece luni a fost gasita in stop cardiorespirator, a fost resuscitata de medicii de la SMURD veniti la fata locului, insa nu a raspuns la manevre si a decedat.

Citeste si: DRAMA. O familie cu 9 copii a ramas pe drumuri, dupa ce casa le-a fost mistuita de un INCENDIU

Cealalta fetita a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Arad, iar baietelul a fost dus cu elicopterul SMURD la Timisoara, el avand arsuri pe 20 – 30% din suprafata corpului.