Parintii lui MARIAN COZMA, umiliti de AVOCATII CRIMINALILOR

PARINTII handbalistului MARIAN COZMA, UCIS Intr-un bar din Ungaria in 2009, sunt obligati de AVOCATII CRIMINALILOR sa se deplaseze in tara vecina pentru a fi TESTATI MEDICAL, chiar in ziua in care fiul lor ar fi implinit 32 de ani.

FAMILIA handbalistului a castigat, recent, despagubiri din partea ucigasilor de aproape 700.000 de euro. Petre Cozma, TATAL handbalistului MARIAN COZMA, UCIS in februarie 2009 intr-un club din Veszprem, a dezvaluit ca a fost contactat de o persoana de la Ambasada Ungariei, care i-a dat o veste naucitoare.

Citeste si: MARIAN COZMA, VERDICT FINAL. CE DESPAGUBIRE VA PRIMI FAMILIA SPORTIVULUI!

“Fata de la Ambasada care ne anunta pe noi ce se mai intampla, ne-a spus ceva de am ramas masca. Si eu si sotia mea. Ne-au pus sa ne ducem in Ungaria, pe 8 septembrie, auzi pe 8 septembrie, de ziua BAIATULUI meu! Asta au cerut AVOCATII CRIMINALILOR”, a declarat PETRE COZMA, pentru cancan.ro.

Barbatul a dezvaluit si motivul pentru care trebuie sa se prezinte in fata ungurilor: “Vor sa vada daca suntem bolnavi, ca poate au mintit medicii romani. Vor sa ne omoare si pe noi! Cum sa mergem noi acolo in ziua in care trebuie sa-i facem pomana lui MARIAN? Eu le-am zis ca nu putem sa ne deplasam, sotia mea e netransportabila, avem acte de la medici in acest sens”.

CAZUL MARIAN COZMA: CURTEA DE APEL A PRONUNTAT MOTIVAREA SENTINTEI

Sursa foto: romaniatv.net