Parintii si fostele iubite se bat pe averea de 45 de milioane de dolari a lui Paul Walker

Desi a trecut doar o luna de la moartea lui Paul Walker, starul din Fast and Furios, apropiatii acestuia au inceput sa isi dispute averea pe care acesta o avea.

Astfel, la nici o luna distanta de la moartea lui Paul Walker, familia si fostele iubite ale actorului au inceput scandalul pentru averea de 45 de milioane de dolari a actorului. Lupta pentru averea lui Paul Walker, decedat pe 30 noiembrie in urma unui accident de masina, se da intre parintii acestuia si doua dintre fostele sale iubite, Rebecca McBrain si Jasmine Pilchard-Gosnell. Presa din SUA scrie ca Rebecca McBrain, femeia cu care starul s-a iubit un an si cu care are o fiica, Meadow, in varsta de 15 ani, vrea ca mostenitoarea averii sa devina minora, insa parintii lui Walker se opun acestui lucru. In scandal a intrat si Jasmine Pilchard-Gosnell, iubita din ultimii sapte ani a actorului, care considera ca are si ea dreptul la o parte din acesti bani.

Cele trei parti urmeaza astfel sa isi caute dreptatea la tribunal, judecatorii fiind cei care vor stabili pana la urma cine trebuie sa mosteneasca averea lui Paul Walker.