Paris: DACIA lanseaza doua modele noi. FOTO in articol

DACIA vine la Salonul Auto de la Paris cu doua premiere, DACIA DUSTER AIR si SANDERO BLACK TOUCH, dedicate insa doar pietei din Franta.

Pe langa noile Lodgy Stepway si Dokker Stepway, DACIA se prezinta la Paris cu alte doua premiere, scrie automarket.ro.

Citeste si: DACIA, ANUNT DE ULTIMA ORA DESPRE UNUL DIN MODELELE SALE

Astfel, DACIA DUSTER AIR si SANDERO BLACK TOUCH, sunt doua editii speciale, create pentru piata din Franta. Exceptie face doar DUSTER AIR, care va fi botezat Blackstorm pe pietele din Belgia si Luxemburg, mai scrie sursa citata.

Asa cum ii spune si numele, DACIA DUSTER AIR se inspira din aviatie si vine cu patru culori de caroserie distincte, cu oglinzi laterale vopsite in culoarea Imperial Yellow, o tema grafica altimetru, geamuri cu tenta si jante de 16 inch din aliaj, cu finisaj negru metalic.

Modelul va fi disponibil cu un motor pe benzina, turbo, de 1.2 litri TCe de 125 de cai putere, dar si alaturi de propulsorul diesel de 1.5 litri si 110 cai putere.

Preturile, pe piata din Franta, incep de la 16.200 de euro pentru versiunea pe benzina si ajung la 18.900 pentru dieselul 4×4.

SANDERO BLACK TOUCH este bazat pe nivelul de echipare Laureate si vine cu spoilere in culoarea caroseriei, insertii perlate de culoare neagra si jante de 15 inch, din aliaj.

Citeste si: DACIA, ANUNT DE ULTIMA ORA DESPRE UNUL DIN MODELELE SALE

Lista de motorizari va include doua unitati pe benzina (de 1.2 litri si 75 de cai si turbo TCe de 90 de cai putere) si un diesel 1.5 dCi de 90 de cai. Preturile pe piata din Franta pornesc de la 10.450 euro.

Sursa foto: automarket.ro