Paris Jackson, apariție spectaculoasă! Galerie foto

Fiica lui Michael Jackson a depășit problemele cu alcoolul și drogurile

Paris Jackson, fiica regretatului Michael Jackson, a ajuns la 24 de ani și a depășit problemele care i-au marcat adolescența. Paris a atras toate privirile la lansarea filmului documentar despre viața Pamelei Anderson care a avut loc, la începutul acestei săptămâni, la Los Angeles.

Paris Jackson a devenit o femeie superbă după ce, în trecut, s-a luptat cu depresia și dependența de alcool și substanțe interzise. „Când mă privesc în oglindă, nu mai urăsc ceea ce văd. Încerc să mă tratez cu amabilitate. Am niște zile mai proaste, când nu sunt atât de amabilă cu mine pe cât mi-aș dori. Dar încerc să progresez zilnic”, a declarat Paris.

Tânăra artistă are în plan mai multe proiecte printre care și lansarea unui nou single, ”Just you”, dar și un turneu prin SUA cu trupa „The Revivalists”. „În acest moment îmi place foarte mult ceea ce fac. Am început să mă distrez cântând și să nu mai încerc să fiu cea mai bună”, a mai spus Paris.

Paris Jackson a atras toate privirile la evenimentul menționat, tânăra fiind îmbrăcată într-o rochie midi, din satin, cu spatele gol, decolteu discret dar și o crăpătură îndrăzneață. Ea și-a completat ținuta cu niște sandale cu tocuri foarte înalte.

Sursa foto: Instagram