Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, victimă a unui hărţuitor

Paris Jackson, fiica regretatului star Michael Jackson, a cerut unui judecător american să emită un ordin care să o protejeze de un bărbat, ce, spune tânăra, o hărţuieşte de mai mult timp, potrivit tmz.com.

Potrivit documentelor depuse în instanţă, obţinute de TMZ, bărbatul se numeşte Nicholas Lewis Stevens şi o urmăreşte pe Paris de mult timp, la studioul de înregistrări unde aceasta lucrează, iar, într-o zi, a aşteptat-o în faţa clădirii 15 ore.

Potrivit documentelor, un prieten al lui Paris l-a întrebat ce face acolo, iar acesta i-a spus că o hărţuieşte pe tânără, folosind un limbaj vulgar. Lewis a fost arestat după ce i-ar fi spus lui Paris Jackson: “Până la noapte se va termina, cu ea alături sau cu o armă”.

Citește și: CUM ARĂTA MIA KHALIFA ÎN ADOLESCENŢĂ, ÎNAINTE DE A DEVENI SUPERSTAR PORNO. FOTO ÎN ARTICOL

Judecătorul a emis un ordin de restricţie temporar, care îi interzice lui Lewis să se apropie la mai puţin de 150 de metri de Paris Jackson, valabil până la o audiere stabilită pentru sfârşitul lunii iulie.

Paris-Michael Katherine Jackson, născută pe 3 aprilie 1998, este actriţă şi model. Este cel de-al doilea copil şi singura fiică a lui Michael Jackson – decedat în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani – şi a lui Debbie Rowe.

Sursa foto: billboard