Paris Saint Germain le-a stabilit viitorul lui Neymar şi Mbappe

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui Paris Saint Germain, a anunțat, miercuri seară, imediat după calificarea dramatică a parizienilor în semifinalele Ligii Campionilor, că Neymar și Mbappe își vor termina cariera în tricoul echipei din Hexagon.

“Ney şi Kylian sunt doi dintre cei mai buni jucători din lume. Neymar a fost omul meciului, a fost minunat. El şi Kylian nu vor pleca niciodată! Vor rămâne la PSG!

Vom sărbători azi, dar mâine ne vom gândi deja la semifinale. Va trebui să schimbăm mentalitatea jucătorilor, a echipei, dar şi a presei, pentru că toată lumea se îndoieşte de PSG. E o zi specială pentru noi, sunt foarte mândru de jucători şi de staff. Nu a fost deloc uşor, după ce campionatul nostru a fost suspendat”, a declarat Al-Khelaifi jurnaliștilor de la RMC Sport.

Paris Saint-Germain s-a calificat, exact în ziua când clubul a împlinit 50 de ani, în semifinalele UEFA Champions League, după ce a învins Atalanta Bergamo, cu scorul de 2-1 (0-1) prin două goluri marcate pe finalul partidei (90 și 90+3). În semifinalele competiţiei, PSG o va înfrunta pe învingătoarea dintre RB Leipzig şi Atletico Madrid.

Sursa foto: lequipe.fr