PARLAMENTARII LIBERALI sunt BLOCATI prin AEROPORTURI

Mai multe zeci de PARLAMENTARI LIBERALI sunt BLOCATI in acest moment pe AEROPORTURILE din TIMISOARA si IASI, de mai bine de doua ore, fix in ziua în care este programat plenul reunit al celor doua camere ale Parlamentului. Conform oficialilor de la Tarom aeronavele ar fi avut defectiuni, iar compania a decis sa trimite alte aparate de zbor.

“Avionul de la Timisoara trebuia sa plece la 8.45, cica decolam abia la 12.30. Teoretic. La Iasi aud ca e la fel: 4 ore intarziere. Scuza aceeasi: TAROM pretinde ca s-au stricat ambele avioane si trebuie sa trimita altele. Daca nu s-or prabusi si alea prin munti… Acum, la o numaratoare simpla avem cateva zeci de parlamentari din Opozitie blocati in aeroporturi: Banat, Crisana, jumatate din Moldova. Sigur nu are nicio legatura cu faptul ca la ora 14.00 incepe plenul comun intempestiv pus la cale de PSD. Si nu va avea nicio legatura cu urletele lui Zgonea ca PNL boicoteaza corectarea Statutului parlamentarilor. Da’, siguuuuuur…”, scrie senatorul CRISTIAN BODEA pe Facebook.

CITESTE SI: Birourile permanente se reunesc pentru convocarea plenului comun in vederea modificarii Statutului parlamentarului 

Aceeasi situatie este si la Iasi, sustine senatoarea MIHAELA POPA. “Din pacate, în ciuda eforturilor de dezvoltare a Aeroportului International Iasi, compania TAROM nu reuseste sa respecte orarul de zbor si pasagerii din Iasi 2021 – Capitala Culturala Europeana. Acelasi Tarom, aceleasi probleme… Avionul trebuia sa decoleze de la Iasi la 9.20 dar suntem anuntati ca nu exista aeronava si ca va sosi peste 4 ore …exact ca acum doua saptamani… zeci de persoane pierd legaturile externe… Iasul ramane cenusareasa celor de la Tarom…”, a anuntat senatoarea liberala.

Sursa foto: realitatea.net