Parlamentarii vor sa dea VOTUL FINAL pentru BUGET in ziua in care KLAUS IOHANNIS depune JURAMANTUL

Legea care abiliteaza Guvernul sa emita ordonante in vacanta parlamentara, adoptata. Opozitia sesizeaza CCR

Conducerea celor doua Camere ale Parlamentului a programat VOTUL FINAL pentru LEGEA BUGETULUI duminica, pe 21 decembrie, ziua in care KLAUS IOHANNIS va depune JURAMANTUL.

Proiectul de BUGET intra in dezbaterea Parlamentului vineri dimineata. Potrivit secretarului Camerei Deputatilor, Nicolae Mircovici, dezbaterile in plenul reunit sunt programate sa dureze si sambata, urmand ca duminica sa fie dat VOTUL FINAL.

Citeste si: BUGETUL de STAT pe 2015 va intra in dezbaterea PARLAMENTULUI in 19 decembrie. FOTO

“La ora 10.30, incepe plenul reunit pe buget. Deci vineri si sambata, plenul reunit pe buget. Probabil pana la ora 21.00 in ziua de vineri si pana cand se termina in ziua de sambata. Se preconizeaza, daca lucrurile evolueaza asa cum le-a gandit Biroul permanent, ca duminica dimineata sa fie votul pe buget. Votul pe buget va fi inainte de sesiunea solemna dedicata juramantului presedintelui, care, asa cum e in program, va fi la ora 12.00”, a explicat Mircovici.

Citeste si: Proiectul de BUGET pe 2015 a fost aprobat de Guvern

Mircovici a mai spus ca duminica, dupa VOTUL FINAL pe BUGET, va avea loc ceremonia in care presedintele ales, KLAUS IOHANNIS, va depune JURAMANTUL in fata camerelor reunite ale Parlamentului.

Guvernul a aprobat, vineri, proiectul legii bugetului de stat pe 2015 si pe cel al asigurarilor sociale de stat 2015.