PARLAMENTUL a luat act de DEMISIA lui GEORGE MAIOR. S-a vacantat postul de director al SRI. UPDATE

Plenul Parlamentului va luat act, marti, de DEMISIA din functia de director al SRI a lui GEORGE MAIOR si va decide VACANTAREA mandatului acestuia.

UPDATE 13.30: Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a luat act in sedinta de marti de DEMISIA  lui GEORGE MAIOR din functia de director al SRI.

Parlamentul a votat un proiect de hotarare privind declararea vacanta a functiei de director SRI cu 362 de voturi “pentru” si o abtinere. Anuntul a fost facut, la finalul sedintei Birourilor Permanente reunite, de presedintele Senatului, CATALIN POPESCU TARICEANU.

CITESTE SI: SEDINTA de URGENTA a COMISIEI SRI. Cand va fi audiat FLORIAN COLDEA. UPDATE 

”Urmeaza sa votam o hotarare prin care luam act de demisia domnului GEORGE MAIOR din functia de director al SRI si, conform legislatiei, declaram functia vacanta, urmand ca procedurile legale sa isi urmeze cursul prevazut de lege”, a spus TARICEANU.

Directorul Serviciului Roman de Informatii, GEORGE MAIOR, si-a inaintat, in 27 ianuarie, demisia de la conducerea SRI presedintelui Romaniei, iar KLAUS IOHANNIS a acceptat-o. Ulterior, presedintele a cerut Parlamentului sa ia act de aceasta demisie si sa decida vacantarea postului.

CITESTE SI: TEODOR ATANASIU nu vrea sa fie directorul SRI: Nu ma intereseaza 

Sursa foto: realitatea.net