PARTENERUL TAU ESTE GELOS? AFLA CARE SUNT CELE MAI GELOASE ZODII

TOP ZODII GELOASE. Am facut o lista extrem de utila cu cele mai GELOASE ZODII. Se spune ca nu te nasti GELOS si ca aceasta trasatura rea se dobandeste. In fapt realitatea este undeva la mijloc, nu ne nastem gelosi, dar ceva din imaginea noastra astrala declanseaza acest mostru si de aici pana la gelozie bolnava este doar un pas.

Iata care sunt cele mai GELOASE ZODII si cele predispuse la gelozie. Cu note pe o scara de la 1 la 10.

TOP ZODII GELOASE. Berbec. Spirit pasional care traieste aventuri dupa aventuri Berbecii sunt foarte sensibili cand sunt mintit sau inselati. Este gelos, iar gelozia lui se manifesta prin iesiri necontrolate, irationale, agresive.

Nota: 5

Taur. Este una din cele mai geloase zodii. Are o puternica latura posesiva pe care nu o poate gestinona niciodata constient si care il domina. Sunt suspiciosi, nu uita si nu pot ierta infidelitatea. Este foarte fidel si pentru asta, in replica extrem de gelos.

Nota: 2

TOP ZODII GELOASE. Gemeni. Acesti nativi nu sunt gelosi decat in situatii extreme, cand lucrurile devin evidente sau cand este pus in fata unui fapt implinit. Sunt printre cei mai toleranti, dar sufera profund. Nativul isi da seama ca este inselat, dar reactioneaza doar atunci cand nu mai poate suporta, de cele mai multe ori plecand si uitand.

CITESTE SI: TOP 5 ZODII INCOMPATIBILE in CUPLU

Nota: 8

Rac. Acest semn astral are nevoie de sentimente intense si mereu marturiste si dovedite. Foarte posesiv un Rac inselat nu mai poate fi induplecat.

Nota: 2

TOP ZODII GELOASE. Leu. Despre Leu, barbat sau femeie, se spune ca este o pisica geloasa pentru ca are nevoie de loialitate ca de aer, iar in schimbul fidelitatii ofera aproape tot. Este un idealist si un visator.

Nota: 6

Fecioara. Nativii din Fecioara sufera din gelozie, desi deseori este doar in mintea lor. Nu se exterizeaza si isi fac un titlu de glorie din propria lor fidelitate. Sunt destul de posesive si suferea in tacere, de cele mai multe ori fara motiv.

Nota: 6

Balanta. Aparent nu sunt gelosi, dar in fapt sunt de o gelozie crunta. Sunt foarte sociabili si libertini, dar stiu care este limita intre fidelitate si infidelitate din instinct. Sunt razbunatori si aprigi daca sunt inselati, dar in final se calmeaza si iarta.

Nota: 3

TOP ZODII GELOASE. Scorpion. Cei mai posesivi si cei mai gelosi nativi sufera de o gelozie morbida. Gelozia izvoraste din suspiciunile lor  si din teama de a nu fi abandonati. Consecintele geloziei unui nativ al acestui semn astral sunt grave si merg pana la extrem.

Nota: 1

Sagetator. Spiritul de aventura si dorinta de independenta fac din Sagetator un nativ foarte putin gelos, poate chiar cel mai putin gelos. Sagetatorul se lasa greu chinuit de gelozie, iar atunci cand o face se intampla doar pentru ca iubeste cu adevarat.

Nota: 10

Capricorn. Extrem de loiali, Capricornii asteapta sa fie tratati cu aceeasi generozitat si devotament, dar nu sunt neaparat foarte gelosi. Un Capricorn nu suspecteaza fara motiv si nici nu isi imagineaza lucruri neadevarate pentru ca este extrem de logic si intuitiv. De regula iarta, dar se razbuna cumplit.

Nota: 7

TOP ZODII GELOASE. Varsator. Acesti nativi sunt mari iubitori de libertate, adora prieteniile pe lunga durata, dar cu toate astea are nevoie sa ii tina pe ceilalti la o distanta considerabila care sa le ofere o stare de confort. Au nevoie de parteneri care sa le inteleaga spiritul libertin. Au o capacitate extraordinara de a-si masca gelozia.

CITESTE SI: TOTUL DESPRE SEX: ISTORIA VIBRATORULUI – TRATAMENT PENTRU ISTERIE?

Nota: 9

Pesti. Foarte emotionali, Pestii sunt gelosi si posesivi intr-un mod patologic, la fel de patologic ca si Scorpionii. Pot nutri gelozii izvorate din nimicuri irationale, rupte de realitate. Nu iarta, nu uita si duc cu ei drama geloziei lor toata viata.

Nota: 2

Sursa text: kudika.ro