PARTIDELE din LIGA I, AMANATE dupa DECESUL lui PATRICK EKENG

PARTIDELE ce urmau sa se dispute, in acest week-end, in Play-off-ul si Play-out-ul Ligii 1, au fost AMANATE in urma decesului fotbalistului lui Dinamo, camerunezul PATRICK EKENG, care a suferit un stop cardiac in timpul meciului dintre cainii rosii si Viitorul Constanta de vineri seara.

“Conducerea LPF a hotarat ca intreaga etapa sa se amane. Urmeaza ca azi si maine sa gasim datele pentru a programa aceasta etapa”, a spus sambata directorul departamentului de comunicare al LPF, MARIUS MITRAN, citat de postul de televiziune Dolce Sport.

CITESTE SI: FINALA CUPEI ROMANIEI A FOST AMANATA DUPA DECESUL LUI PATRICK EKENG

In aceasta etapa erau programate meciurile Pandurii Targu Jiu – Astra Giurgiu si ASA Targu Mures – Steaua Bucuresti, in play-off, in timp ce in play-out urmau sa se dispute partidele Concordia Chiajna – FC Botosani, FC Voluntari – CSMS Iasi si ACS Poli Timisoara – CSU Craiova.

In aceasta etapa au avut loc doar doua partide, Petrolul Ploiesti – CFR Cluj, scor 1-0, si meciul in timpul caruia PATRICK EKENG a MURIT, Dinamo – Viitorul Constanta, scor 3-3.

Aceasta hotarare vine la cateva minute distanta dupa ce Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca finala CUPEI ROMANIEI programata sa se dispute in data de 10 mai intre Dinamo Bucuresti si CFR Cluj a fost amanata pentru o data ce va fi stabilita ulterior.

Sursa foto: sport