PARTIDUL CONSERVATOR STA PE UN BUTOI DE PULBERE: S-au conturat doua TABERE

In cadrul PARTIDULUI CONSERVATOR (PC) situatia este una EXPLOZIVA. In ciuda faptului ca sunt extrem de putini, conservatorii au reusit sa se imparta in doua TABERE care lupta pentru suprematie.

Una este cea a fiului ratacitor Daniel Constantin, aratat cu degetul chiar de DAN VOICULESCU, a doua a lui CRISTIAN POPESCU PIEDONE. Si ca sa se inteleaga clar ca e razboi, parlamentarii PC, stransi la hotel pestera alaturi de Constantin, au primit un mesaj dur prin care erau anuntati ca tot ce se vorbeste este inregistrat. 

CITESTE SI: DANIEL CONSTANTIN a fost tinta unui ATAC DEVASTATOR din partea lui DAN VOICULESCU

PARTIDUL CONSERVATOR (PC) sta pe un butoi de pulbere. Dupa ce parlamentarii au transmis mesaje de pozitionare, acum au parte de un mesaj intern de amenintare pentru alesii care sunt alaturi de DANIEL CONSTANTIN. 

“In hotelul Pestera au fost instalate microfoane in ultimele zile. Se pare ca prietenia lui DANIEL CONSTANTIN cu VICTOR PONTA da roade. Cu toate bunele intentii, va spun ca inregistrarile pot fi ulterior folosite impotriva dvs”, este mesajul transmis parlamentarilor PC.

O mare parte din conducerea PC s-a strans la “Hotel Pestera”, la invitatia lui DANIEL CONSTANTIN. Desi actualul lider al conservatorilor controleaza o mare parte din partid, in PC a aparut o aripa dizidenta.

CITESTE SI: Dan Constantin: PC va intra intr-un amplu proces de reforma. In 2016 trebuie sa obtina cel mai mai bun scor electoral din istoria sa 

Astfel, oamenii primarului sectorului 4, CRISTIAN POPESCU PIEDONE ar vrea Congres si eliminarea lui DANIEL CONSTANTIN din fruntea formatiunii. Potrivit unor surse, DANIEL CONSTANTIN ar detine in continuare controlul. Constantin chiar a postat, pe pagina personala de Facebook, o serie de imagini in care apare alaturi de cei din conducerea PC, la “Hotel Pestera”.  

Sursa foto: realitatea.net