Partidul Conservator vrea sa mearga singur la alegerile locale din 2016

PARtid conservator, congres extraordinar, fuziune validata, fuziune pc-plr,

Partidul Conservator nu mai vrea sa fie doar “o anexa a altor partide”, vrea sa aiba un drum propriu, sustine vicepresedintele PC Serban Radulescu, dar si europarlamentarul Maria Grapini, citati de siteul stiripesurse.ro. PC chiar are acum posibilitatea sa se desprinda si sa creasca in mod sanatos, a afirmat Maria Grapini.

“Ma gandesc ca a sosit momentul ca PC sa existe de sine statator, sa aiba un drum pe care sa si-l aleaga, sa-si manifeste public identitatea si aici ma gandesc si la doctrina, si la ideologie. A sosit un moment in care PC trebuie sa se desprinda de ceea ce a fost pana acum, o anexa a unuia sau altuia dintre partide. Daca dorim sa fim cu adevarat prezenti peste un an si jumatate in alegerile care vor fi, va trebui sa pornim din acest moment sa ne stabilim, sa stim exact ceea ce suntem si ceea ce vrem”, a afirmat Radulescu in cadrul unei declaratii de presa.

Europarlamentarul PC Maria Grapini a declarat, in aceeasi conferinta de presa, ca partidul trebuie sa mearga singur la alegerile locale din 2016.

“PC chiar are acum posibilitatea sa se desprinda si sa creasca in mod sanatos. (…) Doctrina conservatoare este foarte potrivita momentului si poporului roman. (…) Noi vrem, in 2016, sa mergem in alegeri locale singuri; evident ca in parlament facem aliante. (…) Cred ca acum este o nisa pentru PC, depinde cum gestionam oportunitatea”, a mentionat Maria Grapini.