Partidul Democrat Liberal isi lanseaza candidatii la alegerile europarlamentare

Partidul Democrat Liberal isi lanseaza duminica 30 martie, cu incepere de la ora 11.00, la Sala Palatului, candidatii la alegerile europarlamentare.

”Maine (n.red. duminica), la Sala Palatului, incepand cu ora 11,00, PDL lanseaza cea mai buna echipa pentru Romania la alegerile europarlamentare, in prezenta a 7.000 de oameni. Avem si doi invitati speciali care vor veni la acest eveniment – presedintele Partidului Popular European, dl. Joseph Daul, si fostul premier al Republicii Moldova, presedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, dl. Vlad Filat”, a anuntat, sambata, pe Facebook, presedintele PDL, Vasile Blaga.

Citeste si:  Radu Moraru schimba taberele! Nasul da televiziunea pe politica

Liderul democrat liberalilor si-a exprimat speranta pe 23 martie ca formatiunea pe care o conduce sa obtina, in urma scrutinului din 25 mai, sapte-opt locuri in Parlamentul European (PE). 

Pe lista PDL pentru alegerile europarlamentare se afla pe primele pozitii fostul premier Theodor Stolojan, fostul ministru al Justitiei Monica Macovei, Traian Ungureanu si Marian Jean Marinescu, actuali eurodeputati ai partidului.

Sursa foto: pdl.ro