Partidul lui Dorin Cioaba, protocol de COLABORARE cu UNPR

UNPR anunta ca luni va incheia un PROTOCOL de COLABORARE cu Partidul Alianta Democrata a Romilor (PADR), condus de Dorin Cioaba, privind sustinerea candidaturii lui Victor Ponta in campania electorala pentru Presedintie.

Conform unui comunicat al UNPR, PROTOCOLUL va fi semnat de catre secretarul general al Uniunii, Neculai Ontanu si de catre presedintele PADR, Dorin Cioaba. PROTOCOLUL va fi semnat la sediul UNPR.

Citeste si: DORIN CIOABA A ANUNTAT INREGISTRAREA LA TRIBUNAL A PRIMULUI PARTID POLITIC AL RROMILOR

Autointitulatul rege international al romilor, Dorin Cioaba, a anuntat, vineri, ca Partidul Alianta Democrata a Romilor a fost inregistrat, existand o sentinta definitiva in acest sens de la Tribunalul Bucuresti.

El a explicat ca, prin infiintarea PADR, a dorit sa le ofere “tinerilor din comunitate un partid in care sa poata sa se inscrie, in care sa vina cu ideile lor, cu spijinul lor pentru a face ceva pentru comunitatea romilor”.

El a afirmat ca ar fi vrut sa aiba un candidat propriu pentru alegerile prezidentiale, “chiar daca nu cu sanse reale, dar ca un botez al partidului, pentru a vedea daca ROMII dau votul acestui partid”.

In legatura cu alegerile prezidentiale, Dorin Cioaba a afirmat ca “oferta este cea mai slaba care a fost vreodata”.

Citeste si: ROMII VOR AVEA O MONEDA PROPRIE VIRTUALA, ECHIVALENTA CU UN EURO

Dorin Cioaba a precizat ca PADR are filiale in toate judetele tarii.

Actele de inregistrare a Partidului Alianta Democrata a Romilor (PADR) au fost depuse in 8 aprilie la Tribunalul Bucuresti.

Sursa foto: realitatea.net