Partidul Miscarea Populara a organizat un miting de protest in fata Guvernului

Partidul Miscarea Populara (PMP) organizeaza un miting de protest impotriva “abuzurilor USL”, sambata, intre orele 12.00-14.00, in Piata Victoriei din Capitala, afirmand ca, prin modificarile aduse Codului Penal, USL “continua obiectivele loviturii de stat de anul trecut”. La manifestare au participat si membrii ai Fortei Civice, in frunte cu presedintele lor, Mihai-Razvan Ungureanu.

La aceasta miscare de protest organizata de sustinatorii si apropiatii presedintelui Traian Basescu participa aproximativ 1000 de persoane care isi exprima public nemultumirea fata de guvernarea Uniunii Social Liberale (USL).

In Piata Victoriei sunt prezenti presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, precum si Ruxandra Dragomir, presedinta organizatiei de femei a Partidului Miscarea Populara. Eugen Tomac (foto), presedintele formatiunii, a sustinut o cuvantare in fata manifestantilor.    

Mihai-Razvan Ungureanu, presedintele Fortei Civice, a declarat sambata, la o reuniune a formatiunii de la Palatul Parlamentului, ca intentioneaza, impreuna cu membrii din formatiunea pe care o conduce, sa mearga la protestul organizat in Piata Victoriei de Miscarea Populara.

Sursa foto: romanialibera.ro