Partidul Miscarea Populara are 15 parlamentari, a anuntat Eugen Tomac

Colegiul National al PMP se reuneste pentru a valida lista finala a candidatilor la conducerea partidului

Presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), Eugen Tomac, a anuntat vineri, in cadrul Colegiului National desfasurat la Sighisoara, ca formatiunea politica are 15 membri in Parlament.

“PMP are astazi 15 parlamentari si este un lucru extrem de important”, a declarat Eugen Tomac. 

Printre parlamentarii care au plecat din PDL si s-au inscris in PMP se numara Elena Udrea, Cristian Preda, Daniel Funeriu si Gabriel Berca.

Printre noii membri mentionati de Eugen Tomac se numara: deputat Camelia Bogdanici, deputat Florin Secara, senator Ciprian Rogojan, deputat Florin Gheorghe, deputat Dragos Gunia, senator Andrei Volosevici si Florin Popescu.

Citeste si: Printre parlamentarii care s-au inscris in PMP se numara si Ciprian Rogojan, cunoscut ca Cici de la Sistem

Surse politice sustineau, in cursul diminetii, ca mai multi parlamentari ai PDL vor trece la Partidul Miscarea Populara (PMP), zece dintre ei urmand a pleca chiar vineri. Acestia, impreuna cu o parte din consilierii prezidentiali care au demisionat recent, vor participa Colegiul National al Miscarii Populare care se va desfasura la Sighisoara.

Printre parlamentarii vehiculati, vineri dimineata, ca se vor inscrie in Partidul Miscarea Populara se numara Andrei Volosevici, Ciprian Rogojan, Florin Popescu, Florin Secara si Gheorghe Florin. Acestia se inscriu in PMP la putin timp dupa ce si Elena Udrea a demisionat din PDL si a intrat in randurile PMP. Si europarlamentarul Cristian Preda si-a anuntat inscrierea in Miscarea Populara.