Partidul Miscarea Populara: Basescu ar putea fi in fruntea echipei pentru alegerile europarlamentare

Un comunicat de presa a aparut, marti seara, pe pagina de Facebook a Fundatiei Miscarea Populara, care anunta ca Traian Basescu, presedintele in exercitiu al Romaniei, va intra din nou in cursa electorala, lansand posibilitatea ca acest lucru sa se intample chiar la alegerile pentru Parlamentul European, informeaza Ziare.com.

“Traian Basescu va intra din nou in cursa electorala! Impreuna pregatim lista candidatiilor Partidului Miscarea Populara pentru Alegerile Europarlamentare. In fruntea echipei noastre ar putea fi Traian Basescu”, se arata in postarea de pe pagina Fundatia Miscarea Populara, cu titlul “comunicat de presa!” si semnata “Partidului Miscarea Populara”, noteaza Ziare.com.

Anuntul vine la scurt timp dupa ce, printr-un decret, seful statului a permis eliberarea din functie a 8 consilieri. Este vorba de Gabriel Berca, Adrian Radulescu, Laurentiu-Sebastian Lazaroiu, Virgil Paunescu, Daniel-Petru Funeriu, Maria Bitang, Raluca Boboc si Daniel-Andrei Moldoveanu, care incepand cu 1 februarie nu vor mai activa la Cotroceni.

In cazul celorlalti inca nu s-a anuntat ce vor face, insa Daniel Funeriu a declarat, pentru Ziare.com, ca a luat aceasta decizie pentru a se inscrie in Partidul Miscarea Populara si a candida la alegerile europarlamentare.

Sursa foto: presidency.ro