Partidul Miscarea Populara se pregateste pentru prezidentiale

Congresul Partidului Miscarea Populara va avea loc in toamna, cand se va alege si candidatul partidului pentru alegerile prezidentiale.

Pe langa alegerea candidatului pentru functia de presedinte al Romaniei, se vor pregati si listele partidului pentru europarlamentare, a declarat presedintele interimar al PMP, Eugen Tomac.

“In perioada urmatoare vor fi infiintate filiale in toate localitatile din tara, vom pregati si Congresul partidului pentru toamna acestui an si speram ca acest lucru sa se intample cat mai curand. Vom deschide in perioada urmatoare listele pentru colegii care vor sa se inscrie pentru a candida la alegerile europarlamentare, iar lista va fi validata de toti membri partidului”, a spus Tomac, intr-o conferinta de presa.

Elena Basescu nu este deocamdata o solutie pentru Miscarea Populara. Cel putin asa declara interimarul partidului, care crede ca fata cea mica a presedintelui Romaniei va ramane pe listele PDL.

Tomac a mai spus ca “Partidul Mişcarea Populara este si ramane un partid al presedintelui Romaniei pentru ca este un partid al libertatii si drepturilor pentru toti cetatenii, al clasei de mijloc si doreste sa promoveze principiile lui Traian Basescu.”

Sursa foto: adevarul.ro