Partidul Puterii Umaniste și-a anunțat candidatul la alegerile prezidențiale! Foto în articol

Partidul Puterii Umaniste și-a anunțat candidatul la alegerile prezidențiale în persoana Ramonei Ioana Bruynseels, informează televiziunile de știri.

Membrii Partidului Puterii Umaniste social-liberal din întreaga țară s-au reunit sâmbătă, la București, la primul congres, pentru a-și alege noua conducere. Avocatul Daniel Ionașcu a prezentat-o într-un discurs detaliat, pe cea care urmează să reprezinte Partidul Puterii Umaniste, în lupta pentru alegerile prezidențiale, ce vor avea loc la sfârșitul acestui an.

„Ramona Ioana Bruynseels a militat pentru tinerii brilianți din această țară, pentru Diaspora care are nevoie de o valorificare acasă, în România. Este o persoană și o personalitate remarcabilă”, a precizat avocatul Daniel Ionașcu.

„Sunt mai mult decât onorată, bucuroasă și emoționată să mă aflu aici. Vă mulțumesc. Am pornit de la smerenia unei case clujene și am ajuns la cele mai înalte instituții mondiale. Nimic nu este imposibil”, a declarat Ioana Ramona Bruynseels.

Candidatul oficial al Partidul Puterii Umaniste, Ioana Ramona, a precizat că România se schimbă și felul de a face politică se schimbă, astfel candidatura ei pe care și-o asumă cu cinste și onoare este necesară în contextul mai larg al dinamicii societății.

„Voi fi un candidat serios și credibil în alegerile pentru cea mai înaltă funcție în stat. Lumea se schimbă, România se schimbă. Politica așa cum o știm noi din ultimii 30 de ani se schimbă. Candidatura mea va fi o candidatură cinstită, onestă, fără promisiuni deșarte. Vor fi teme concrete, teme necesare, fără populisme. Eu cred că este posibil”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels, candidatul Partidului Puterii Umaniste.

Cine este Ramona Ioana Bruynseels

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul la alegerile prezidențiale din partea Partidului Puterii Umaniste este consilier de stat pentru mediul de afaceri în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă.

Având un bogat parcurs profesional, Ioana Ramona este absolventă a Universității Harvard, Școala de Guvern John F Kennedy, specializarea Management în Administrație Publică. A fost premiată cu două premii speciale de către Harvard Kennedy School pentru excelență academică și contribuție deosebită la comunitatea Harvard.

Ramona Ioana Bruynseels are o experiență de peste 10 ani în piețe financiare, în domeniul bancar, CSR, învățământ universitar în România și inițiere proiecte în Africa de Vest.

Aceasta a condus Direcția Coordonare Politici și Priorități, în guvernarea lui Mihai Tudose.

Aceasta a fost inițiator și co-coordonator al Inițiativei pentru Competitivitate și Productivitate; coordonator al Programului de Internship al Guvernului României; Coordonator al  Comitetului Interministerial Coaliția Națională pentru Integrarea Refugiaților; coordonator al Comitetului Național pentru Coordonarea implementării Strategiei pentru consolidarea administratiei publice (CNCISCAP), a coordonat și a menținut dialogul la nivel înalt cu Fundația Caritatea și Ambasada SUA la București pe subiectul despăgubirilor acordate supraviețuitorilor Holocaustului în România.

A primit Diploma Specială Onorifică pentru Bună Guvernare, de către Fundația EUROLINK – Casa Europa.

Sursa foto: captura video