Partizan și Steaua Roșie au disputat derby-ul cu numărul 200 într-o atmosferă superbă. Video

Partizan Belgrad și Steaua Roșie Belgrad s-au întâlnit, miercuri seară, pe arena Partizana Stadium din capitala Serbiei. La derby-ul cu numărul 200, contând pentru semifinalele Cupei Serbiei, din țara vecină au asistat 16.000 de spectatori care au făcut, ca de obicei, spectacol în tribune.

Partida a fost la fel de încinsă ca de obicei la meciurile dintre cele două mari rivale din țara vecină. Despre măsurile de distanțare socială este inutil să amintim, nervii fiind întinși la maximum pe gazon (falturi, brânciuri, mâini puse în gâtul adversarului) dar și în tribune unde ultrașii de la Partizan și Steaua Roșie au făcut un show de zile mari.

Așa cum se poate vedea și din imaginea principală nici măcar cei doi antrenori Savo Milosevic (Partizan) și Dejan Stankovic (Steaua Roșie) nu au respectat distanțarea socială.

Bibras Natcho a adus victoria celor de la Partizan Belgrad în minutul 58. Aflat într-o poziție excelentă, acesta l-a învins pe Milan Borjan cu un șut pe centrul porții. În finala Cupei Serbiei, Partizan va întâlni, la 24 iunie, pe Vojvodina Novi Sad (a câștigat în fața echipei Cukaricki, scor 1-0).

Sursa foto: partizan