PASAGER CLANDESTIN GASIT MORT IN TRENUL DE ATERIZARE AL UNUI AVION

Un PASAGER CLANDESTIN, care pare sa fie un adolescent african, a fost gasit MORT in TRENUL de ATERIZARE al unui avion, la baza aeriana Ramstein din Germania, a anuntat un purtator de cuvant al Pentagonului.

Baiatul era ascuns intr-un loc mai inalt al TRENULUI de ATERIZARE unde o inspectie de rutina inainte de decolare sau dupa aterizare nu l-ar fi descoperit, a declarat reprezentantul Pentagonului John Kirby, relateaza Stars and Stripes, citat de Ziare.com.

Un oficial american din domeniul Apararii a precizat, sub protectia anonimatului, pentru NBC News, ca ADOLESCENTUL ar fi patruns in aeronava Air Force C-130J in Mali, insa Kirby a spus ca nu poate confirma aceasta informatie.

CITESTE SI: Peru: Cel putin 18 MORTI in urma prabusirii a unui autobuz intr-o PRAPASTIE

“Avionul s-a intors dintr-o operatiune de sustinere a actiunilor din Africa si a avut cateva opriri in mai multe tari. In acest moment, nu se stie cand sau de unde s-a urcat defunctul in TRENUL de ATERIZARE al aeronavei”, a mentionat oficialul american.

Autoritatile germane au transportat CADAVRUL la morga pentru autopsie. Kirby a precizat ca trupul baiatului nu era purtator de boli ce ar fi putut fi transmise la persoanele care l-au dat jos din avion si l-au transportat.

CITESTE SI: ROMAN impuscat MORTAL de un politist in Franta

De asemenea, autoritatile vor desfasura o ancheta pentru a verifica masurile de securitate de la sol din locul in care s-a ascuns adolescentul langa roata aparatului de zbor. 

Sursa foto: bbc.co.uk