Pasajul Dna Ghica-Chisinau s-a scumpit cu 1,7 milioane euro

In decembrie 2012, primarul general Sorin Oprescu inaugura pasajul Doamna Ghica – Chisinau. Deschiderea a fost facuta insa numai de ochii lumii pentru ca lucrarea nu era terminata. De fapt, abia in octombrie 2013, Primaria Capitalei a atribuit un nou contract pentru continuarea si finalizarea lucrarilor la pasaj. Constructorul va mai incasa astfel inca 1,7 milioane euro pentru aceasta treaba.

Pe 24 octombrie 2013, Primaria Capitalei a atribuit Asocierii S.C.T Bucuresti S.A. – Tecnic Consulting Engineering Romania S.R.L un contract de lucrari avand ca obiect continuarea si finalizarea lucrarilor la obiectivul de investitii: ”Artera Doamna Ghica Chisinau si Pasaj Suprateran”. Valoarea contractului este de 7,5 milioane lei cu TVA (1,7 milioane euro). 

“Pasajul este terminat de un an de zile. Acum se lucreaza la bretelele de acces, de langa pasaj. Ele vor fi terminate in doua-trei saptamani”, a precizat pentru b365.ro, Ion Dedu, director executiv al Directiei Transporturi din cadrul Primariei Capitalei. 

sursa foto: b365.ro