Pascal ii acorda revansa lui Bute. Vezi cand va avea loc lupta

Jean Pascal a vorbit despre victoria obtinuta in fata lui Lucian Bute si despre momentul in care ii va acorda romanului revansa.

Jean Pascal, care l-a invins in luna ianuarie pe Lucian Bute, a declarat intr-un interviu acordat pentru ziare.com ca este dispus sa-i acorde revansa lui Bute, dar numai in anumite conditii. Pascal vrea ca Bute sa mai lupte de cateva ori inainte sa boxeze din nou cu el. “Bute trebuie sa castige cateva lupte inainte sa boxeze din nou cu mine”, a spus Pascal pentru sursa citata.

Citeste si: Lucian Bute a anuntat ca nu se va retrage din activitate

In ceea ce priveste lupta din ianuarie, pe care a castigat-o la puncte, Pascal spune ca a prins o zi mai buna decat Bute si ca nu intra in discutii valoarea boxerului roman. “Bute e un boxer bun, dar in seara respectiva am fost mult mai bun”, a continuat Pascal.

“Abia in ultima secunda din runda a 12-a am stiut ca am castigat. Intr-o lupta nu stii niciodata ce se poate intampla. Poti castiga clar fiecare runda, dar sa fii facut KO in ultimele 10 secunde”, a declarat Pascal cu privire la momentul luptei in care s-a simtit castigator. “Bute nu a reusit sa ma surprinda cu nimic in acest meci. Am fost foarte bine pregatit pentru aceasta lupta”, a mai spus Pascal.

 Sursa foto: sport.ro