PASTE 2014: Unde iti poti petrece vacanta de Paste si cat te costa

PASTE 2014: Ofertele pentru vacanta de Paste sunt si in acest an destul de variate, avand ocazia sa imbini traditiile cu distractia. Poti alege hoteluri confortabile sau pensiuni traditionale, unde poti participa la diferite obiceiuri cu ocazia Pastelui. Mondo News iti prezinta cateva alternative pentru a-ti petrece mini-vacanta de Paste si iti spune cat te costa cazarea in diferite zone ale tarii.

Pachetele turistice pentru data de 20 aprilie, atunci cand se sarbatoreste Pastele, au fost deja puse in vanzare, iar oferta hotelierilor si a proprietarilor de pensiuni este destul de bogata.

Paste 2014 munte

PASTE 2014: Hotelul Cota 1400 (trei stele) din Sinaia vine cu o oferta de Paste 2014 de 240 lei/persoana, pentru doua nopti de cazare, sau 295 lei/persoana, pentru trei nopti de cazare. Oferta hotelului include cazarea, micul dejun si dejunul Pascal. Putin mai departe de Sinaia, in statiunea Predeal, agentia Eximtur ofera un pachet de Paste la hotelul Belvedere (trei stele) de 390 de lei de persoana/loc in camera dubla, pentru trei nopti, in perioada 18-21 aprilie. In acest pret este inclus mic dejunul, gustarea din noaptea de Inviere (oua rosii, vin rosu, cozonac, pasca, drob de miel, pranz traditional de Paste), muzica live si acces Spa. 

Iar daca vrei sa beneficiezi de un confort mai ridicat, aceeasi agentie iti ofera un pachet pentru Paste (18-22 aprilie) in Poiana Brasov, la hotelul Piatra Mare (patru stele). Astfel, pentru 695 de lei/loc in camera dubla, vei beneficia de 3/4 nopti cazare, mic dejun, 2/3 cine, dejun festiv (20.04), acces gratuit piscina, sauna, salina, fitness, wi-fi, parcare.

PASTE 2014: Agentia Paralela 45 te intampina si ea cu oferte pentru Paste. Astfel, in Bran, la hotel Wolf 1 (trei stele), o cazare de patru nopti de Paste (18-22 aprilie) costa 1.132 lei/persoana. Tariful include demipensiune in regim buget suedez, seri tematice cu muzica live, ciocnirea oualelor si servirea unei felii de cozonac si a unui pahar cu vine, cadouri de Paste pentru copii, petrecere copii, pranz festiv in ziua de Paste, acces Spa, programe speciale outdoor etc.

Pe site-ul carta.ro, pensiunea Casa Kartier din statiunea Calimanesti-Caciulata ofera de Paste cazare la un pret de 265 lei/persoana pentru un pachet de doua nopti si 385 lei/persoana pentru un sejur de trei nopti. Pachetul include micul dejun, masa de pranz si cina in ziua de Paste.

Daca preferi Pastele in Bucovina, Europa Travel iti pune la dispozitie o oferta de trei nopti la Pensiunea Forest Ecvestru (patru stele) la un pret de 899 lei/persoana. Tariful include, printre altele, primire traditionala cu placinte poale-brau si afinata, trei mese pe zi cu bucate traditionale bucovinene, participare la Slujba de Inviere de la Biserica Invierii de la Manastirea Sucevita, gustarea traditionala dupa slujba de Inviere, masa festiva in ziua de Pasti, cu muzica live, afinata, tuica si vin din partea casei.

Paste 2014 litoral

PASTE 2014: Daca vrei sa petreci Pastele la malul marii poti alege statiunea Vama Veche. Pe site-ul turistinfo.ro hotelul Jakuzzi (trei stele) pune la dispozitie o oferta pentru vacanta pascala. Astfel, pentru un sejur de doua nopti, vei scoate din buzunar 120 lei/persoana. Tariful include masa festiva de Paste.

In cazul in care preferi o statiune mai animata de cluburi si distractie, Mamaia este alegerea potrivita. Pensiunea Iris din Mamaia Nord ofera cazare pentru minim patru nopti (cu data de intrare 18 aprilie), la un pret de 60 lei/noapte/persoana. Cazarea este fara masa, dupa cum se mentioneaza pe acelasi site.

La Neptun iti poti inchiria un apartament cu un dormitor la hotelul Club Cristal (trei stele). Astfel, potrivit agentiei Paralela 45, un pachet de trei nopti (19-21 aprilie) costa 450 lei. Daca doresti un apartament mai mare, cu doua dormitoare, pretul urca la 540 lei pentru aceeasi perioada. Tarifele nu includ si servicii de masa.

Paste 2014 Delta Dunarii

PASTE 2014: Un Paste linistit, petrecut departe de agitatia din oras, poate fi petrecut chiar in Delta Dunarii. Astfel, pentru un sejur de patru nopti (18-22 aprilie) la Hotel Safo (trei stele) vei plati 635 lei/persoana, potrivit agentiei Europa Travel. Tariful include pensiune completa, excursie cu barca in rezervatia Biosfera Delta Dunarii (in functie de conditiile meteo) in 18.04, seara din 18.04 gratar in aer liber si foc de tabara, cina festiva de Inviere (19.04), pranz traditional de Paste (20.04), acces gratuit la piscina descoperita (in functie de vreme).

La aceste tariful mentionat mai sus se mai adauga si transferul cu barca Murighiol-Uzlina (tur-retur) in valoare de 44 lei/persoana.

Daca iti doresti o pensiune, pe turistinfo.ro ai la dispozitie mai multe oferte. Astfel, pensiunea Delta Marina din Sfantu Gheorghe ofera cazare de Pasti (minim trei nopti) la pretul de 250 lei/noapte/persoana. Pachetul include masa festiva (drob, cozonac, oua rosii, pasca, friptura de miel, salata, desert), vin, tuica.

Sursa foto: ele.ro