Pastorul Adrian Blaga si-a ucis copilul, apoi s-a sinucis – Surse neoficiale din ancheta

inmormantare-pastor-adrian-blaga

Rezultatele neoficiale ale anchetei in cazul mortii pastorului Adrian Blaga din Bistrita scoate la iveala un verdict de-a dreptul socant. Din primele date, se pare ca pastorul si-a ucis copilul si apoi s-a sinucis.

Detaliile socante au fost scoase la iveala de ancheta nefinalizata in acest caz. Initial s-a crezut ca este vorba despre o dubla crima, insa se pare ca a fost crima urmata de o sinucidere.

Informatiile pe surse din ancheta arata ca pastorul Adrian Blaga a fost surprins de camerele de supraveghere in timp ce alimenteaza la o benzinarie din localitatea Floresti. Dealtfel, el nu a alimentat masina, ci a pus combustibil intr-o canistra.

In imagini se vede cum pastorul umple o canistra apoi se duce si plateste contravaloarea. Benzinaria nu era tocmai in drumul sau. Se pare ca a facut 7 ore din Cluj pana in Satu Mare, un timp foarte mare pentru cei 170 de kilometri.

Se pare ca baietelul era deja mort in spatele masinii atunci cand pastorul a oprit la benzinarie. Asadar concluziile inca neoficiale ale anchetei sunt ca pastorul si-a omorat copilul si apoi s-a sinucis. 

Pastorul Adrian Blaga si fiul sau, in varsta de 9 ani, au fost gasiti carbonizati intr-o masina, in Satu Mare, la inceputul lunii august. Leziunile descoperite de medicii legisti pe trupul pastorului au stabilit initial ca a fost omorat. In masina au fost gasite mucuri de tigara si o doza de bere.