PATANIA UNUI PREOT DIN SUCEAVA TE VA LASA MUT. DOAMNE, E COSTEL, A EXCLAMAT DUPA CE A DESCHIS COLETUL DIN GERMANIA

PATANIA UNUI PREOT DIN SUCEAVA TE VA LASA MUT. DOAMNE, E COSTEL, A EXCLAMAT DUPA CE A DESCHIS COLETUL DIN GERMANIA

Niste suceveni au avut o idee nu tocmai obisnuita pentru a-si repatria mortul. Neavand bani pentru a-i trimite trupul neinsufletit in tara, oamenii au decis sa trimita prin Posta ramasitele rudei lor, care a murit in Germania. Barbatul era din comuna Vama, judetul Suceava, potrivit Monitorul de Suceava.

Potrivit sursei citate, Costel Hanti H. avea 46 de ani si lucra in Germania. Acesta a murit in urma cu cateva saptamani, iar pentru ca rudele sale nu au avut 7.000 de euro pentru a-i trimite trupul neinsufletit in tara, pentru a fi inmormantat, acestea au venit cu o idee neobisnuita.

L-au incinerat, iar cenusa rezultata a fost pusa intr-un vas de inox si expediata prin Posta, pe adresa Parohiei Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil din Prisaca Dornei. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, membrii familiei au avut nevoie de o adresa de la Parohia Prisaca Dornei.

Citeste si: A murit REGINA a COSMETICELOR in urma unui INFARCT

Preotul care primit coletul a avut un adevarat soc cand a aflat ce se gaseste in acel vas. “Cand am aflat ce este in el am mers direct la familie, anuntand si celelalte rude. Stiu ca era asa un colet, iar in interior un plic, cu toate datele si documentele necesare, si am vazut apoi, cand au desfacut rudele, un fel de borcan, asa, din inox, foarte bine sigilat”, a declarat preotul Cristian Brocea, parohul de la Prisaca Dornei.

Acesta a mai spus ca rudele au tinut de joi pana sambata vasul din inox cu ramasitele barbatului decedat in Germania in casa strabunicii acestuia, dupa care l-au dus la cimitir, unde l-au ingropat fara slujba.

Citeste si: CADAVRUL UNEI VEDETE DISPARUTE IN URMA CU 1 AN, GASIT IN CONDITII SOCANTE

”Am spus doar cateva cuvinte de mangaiere pentru familie, s-a facut o groapa de aproximativ jumatate de metru in cripta familiei, o cruce la capatai, cum ar veni, ca a fost ortodox si cam asta a fost. La 40 de zile, noi, parohia, ne vom ocupa sa-i facem prohodul. si pentru mine a fost ceva inedit”, a recunoscut parintele Brocea.