Patinoarul Drumul Taberei se deschide vineri in Bucuresti

Patinoarul Drumul Taberei din Capitala se deschide, vineri, pentru public. Bucurestenii se vor putea relaxa la un pahar cu vin fiert, deschiderea pationoarului fiind marcata si de un concert cu Pacha Man si Don Baxter.

“Ca in fiecare an, Patinoarul Drumul Taberei este primul patinoar in aer liber care-si deschide portile pentru public. Dintre noutatile acestui sezon mentionam amenajarea unui gaming center interior, prezenta pinguinilor – dispozitive pentru incepatori, reamenajarea interiorului si reimprospatarea stocului de patine. Gheata de calitate, atmosfera si vinul fiert sunt atuurile Patinoarului Drumul Taberei, loc preferat de foarte multi bucuresteni pe timpul iernii”, se arata intr-un comunicat de presa.

In cel de-al noualea sezon de patinaj, preturile raman neschimbate. Astfel, pentru un bilet de acces se platesc 10 lei in timpul saptamanii si 15 lei in weekend, bilet cu care bucurestenii se pot bucura de gheata fara limita de timp.

Patinoarul Drumul Taberei este singurul din Capitala unde nu exista serii de patinaj, iar cu un singur bilet de acces se poate patina o zi intreaga. Cei care nu au patine proprii si doresc sa inchirieze o pot face pentru inca 10 de lei, tarif valabil in orice zi a saptamanii.

Foto: Luchian Comsa