Preafericitul Parinte Patriarh DANIEL a sfintit o noua cantina sociala in SECTORUL 6

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane (BOR), Preafericirea Sa Parintele DANIEL, a fost prezent astazi in SECTORUL 6, participand la inaugurarea unui proiect socio-filantropic, initiat de Arhiepiscopia Bucurestilor, ce vizeaza infiintarea a sase cantine sociale in Capitala, potrivit unui comunicat al PRIMARIEI SECTORULUI 6. 

Potrivit sursei citate, la slujba de sfintire a cantinei sociale Sfantul Mucenic Barabas, aflata in Bd. Drumul Taberei nr. 28A, au luat parte Preasfintitul Timotei, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, Preot Mihai Aurel, Vicar Administrativ al Arhiepiscopiei Bucurestilor, Preot Costel Burlacu, Protoiereu al Protopopiatului Sector 6, preoti consilieri si preoti de la parohii, precum si preotul paroh al Bisericii Acoperamantul Maicii Domnului, parintele Sergiu Ristea.

CITESTE SI: Intrevedere intre RARES MANESCU si o delegatie din SUA cu scopul dezvoltarii unor proiecte sociale

Alaturi de inaltii prelati bisericesti, au participat la sfintirea cantinei deputatul din Sectorul 6 RAZVAN MIRONESCU si liderii PRIMARIEI SECTORULUI 6.

Proiectul Arhiepiscopiei Bucurestilor demonstreaza grija pentru comunitate si va beneficia de aportul administratiei publice locale. Vom sustine in continuare initiativele dedicate persoanelor aflate intr-o situatie sociala dificila, programele care reprezinta sprijin si ajutor pentru comunitate, precum si serviciile sociale complementare celor derulate de administratia publica locala. O mana de ajutor in plus este mereu binevenita”, a declarat RARES MANESCU, Primarul SECTORULUI 6.

CITESTE SI: ​„ROMANI pentru ROMANI”​, un proiect de suflet al Primarului RARES MANESCU

Cantina apartine Asociatiei Diaconia din SECTORUL 6 si este dedicata persoanelor cu risc de excluziune sociala. Incepand de astazi, ea va primi 50 de beneficiari care se afla in evidenta Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din SECTORUL 6.

Parintele Patriarh DANIEL a oferit copiilor de la Clubul Sportiv Stefan cel Mare si Sfant din sector 50 de ghiozdane si rechizite, astfel incat cei mici sa fie pregatiti pentru scoala. Alte 100 de ghiozdane vor fi daruite copiilor din club in zilele urmatoare.

 

 

 

 Sursa foto: primarie6