PATRICIU, condus pe ultimul drum de mai multi POLITICIENI

Omul de afaceri DINU PATRICIU a fost condus pe ultimul drum, sambata, la Cimitirul Bellu din Capitala, in prezenta a peste 100 de persoane, printre care prieteni, fosti colegi de partid, oameni de afaceri, dar si simpli cetateni.

Slujba religioasa a inceput in jurul orei 11.00, la Capela Cimitirului Bellu, INMORMANTAREA incheindu-se in jurul orei 13.30. Presa nu a avut acces in cimitir, familia dorindu-si discretie in jurul acestui eveniment.

Citeste si: DINU PATRICIU A FOST INMORMANTAT SAMBATA IN CRIPTA FAMILIEI – UPDATE

La INMORMANTARE au asistat mama, sotia si fiicele lui DINU PATRICIU, fiindu-le alaturi multi prieteni si cunoscuti ai omului de afaceri. Printre acestia s-au numarat Petre Roman si sotia sa, Silvia, Calin Popescu Tariceanu , Norica Nicolai, Sorin Rosca Stanescu, Stelian Tanase, Daniel Daianu, Viorel Catarama cu familia, Andrei Hrebenciuc, Ducu Bertzi cu sotia sa, Teodora.

Petre Roman, vizibil afectat, si-a cerut scuze, spunand ca nu poate vorbi. De asemenea intristata, Norica Nicolai a declarat ca, “dincolo de ceea ce s-a spus despre Dinu Patriciu, ramane ce a facut Dinu Patriciu, nu numai pentru economie, ci si pentru foarte multi tineri”.

“Am fost astazi impresionata cand unul dintre tinerii care au beneficiat de o bursa DINU PATRICIU la Londra s-a intors in tara sa sustina educatia. Nimeni nu e eminamente bun, nimeni nu este eminamente rau, insa DINU PATRICIU a lasat ceva in urma si pentru asta a avut intotdeauna prietenia si stima mea”, a spus europarlamentarul PNL, potrivit Mediafax.

Citeste si: CUTREMURATOR. FETELE LUI DINU PATRICIU, DESFIGURATE LANGA SICRIUL TATALUI. FOTO

Omul de afaceri DINU PATRICIU, membru fondator al PNL pana in 2003, a murit la varsta de 64 de ani, pe 19 august, la Spitalul Royal Free din Londra.

Sursa foto: psnews.ro