PATRICK PETRE, devorat de PATIMA PACANELELOR! TATAL SAU ESTE DISPERAT

Patrick Petre nu da doi bani pe sfaturile tatalui sau si continua sa toace banii in cazinouri. Pustiul fostului international Florentin Petre este fascinat de jocurile de noroc spre disperarea celor care incearca sa-l determine sa se concentreze mai mult la fotbal si sa renunte la viciile care ii deregleaza viata extrasportiva.

Fotbalistul dinamovist a fost surprins din nou in cazinou. Parintele sau stie despre viciile fiului sau, dar se pare ca nu prea are ce face. ”O sa stau de vorba cu el, o sa-l intreb daca mai joaca fotbal, daca se apuca de bautura, de pacanele, de cazinouri… Si viata lui se duce in doi-trei ani. Ori se trezeste acum, ori asta este, ce pot sa-i fac? Niciodata nu mi-a trecut prin gand ca va ajunge asa!”, se vaita Florentin Petre dupa betia pe care Patrick a tras-o, in martie, la lotul de tineret, scriu jurnalistii de la Libertatea.

„Nu stiu ce sa mai fac cu el! Jur! Nu mai am ce sa-i fac. Ce pot sa-i fac, sa-l bat? Trebuie sa inteleaga ca nu se mai poate asa ceva! Nu se mai poate cu un asemenea anturaj. I-am spus de un milion de ori”, a mai spus Florentin Petre..

”Pentru un copil de varsta lui, cel mai important este anturajul. Daca ai un anturaj dubios, poti ajunge sa faci lucruri necugetate. Si eu am fost de varsta lui si a trebuit sa ii explic perioada mea. Inteleg ca este tanar si ca are nevoie de anumite chestii, dar la fotbal nu se accepta asta daca vrei sa ajungi la un nivel mare”, i-a transmis Florentin Petre fiului sau.

”Patrick trebuie sa-si bage mintile in cap”, a fost si mesajul lui Cosmin Contra, antrenorul echipei Dinamo.

Sursa text: Libertatea