“PATRIOTII” de la PSD folosesc in CAMPANIA ELECTORALA poze din Polonia si Belarus

“PATRIOTII” din staff-ul de CAMPANIE al Partidului Social Democrat (PSD) sunt “MANDRI” ca sunt ROMANI si NU prea. Conform blogului aurasmihai.ro, FOTOGRAFIILE folosite pentru AFISELE ELECTORALE au fost achizitionate de pe site-ul de specialitate shutterstock.com.

Potrivit sursei citate, INSTANTANEELE au fost realizate de un FOTOGRAF din Belarus in POLONIA. Pesedistii, ca niste adevarati PATRIOTI le-au cumparat, le-au adaugat cateva MOTIVE ROMANESTI si le-au dat drumul pe piata!

Citeste si: CAMPANIA FALSA si MINCINOASA a PSD-ului nu cunoaste LIMITE. FOTO 

Un nou GEST care tradeaza faptul ca, din dorinta de a castiga ALEGERILE EUROPARLAMENTARE, reprezentantii de la PSD nu se dau la o parte de la nimic.

Astfel, partidul aflat la putere foloseste pentru AFISELE ELECTORALE poze realizate in Polonia si Belarus, pe care sta scris sloganul “MANDRI ca suntem ROMANI”.

Citeste si: Ponta si Dragnea, doi politicieni intr-o barca ratacita pe ulita 

Insa, “PATRIOTII” din cadrul PSD pot sta linistiti pentru ca nu sunt singurii care au facut o astfel de GAFA.  In 2012, Nicolas Sarkozy a facut una similara. Atunci s-a descoperit ca afisul sau de campanie nu a fost facut in Franta, ci in Grecia.

Sursa foto: realitatea.net