Fondatorul CANCAN, RADU BUDEANU, pus sub control judiciar contra unei cautiuni de 2 milioane de euro. UPDATE

Omul de afaceri RADU BUDEANU, fondatorul tabloidului CANCAN, a fost ridicat miercuri dupa-amiaza de PROCURORII DNA de pe AEROPORTUL OTOPENI si dus cu mandat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat, anunta Realitatea Tv.

UPDATE 23:26: RADU BUDEANU a fost pus sub control judiciar contra unei cautiuni de doua milioane de euro, potrivit profit.ro. Este cea mai mare cautiune instituita vreodata de un Parchet din Romania. Recordul anterior era detinut de ELENA UDREA cu o cautiune de aproximativ 1,1 milioane de lei. O suma similara fusese solicita intr-un dosar al DIICOT.

Surse judiciare precizeaza ca fondatorul publicatiei Cancan, RADU BUDEANU, a recunoscut faptele de care este acuzat. In caz de neplata a cautiunii, BUDEANU risca sa fie arestat preventiv.

Stire initiala

Presa a scris, luna trecuta, citand surse judiciare, ca fondatorul tabloidului Cancan, RADU BUDEANU, directorul general al Evenimentului Zilei, DAN ANDRONIC si omul de afaceri BOGDAN BUZAIANU ar fi implicati in noul dosar in care DNA a cerut retinerea si arestarea ELENEI UDREA, suspectata ca a luat mita cateva milioane de dolari. 

CITESTE SI: RADU BUDEANU, DAN ANDRONIC SI BOGDAN BUZAIANU, IMPLICATI IN NOUL DOSAR AL ELENEI UDREA (SURSE)

Radu Budeanu si Dan Andronic sunt suspectati de procurorii DNA ca ar fi INTERMEDIAT SPAGA dintre Elena Udrea, fost ministru, si omul de afaceri Bogdan Buzaianu, in dosarul Hidroelectrica.

Radu Budeanu este fiul fostei vedete TVR Delia Budeanu.

Sursa foto: Jurnalistii