Patronul HEXI PHARMA a MURIT: Procurorul general spune ca “nu sunt indicii” ca DAN CONDREA a fost FILAT!

Procurorul general AUGUSTIN LAZAR (foto) a declarat luni dimineata ca “nu sunt indicii” ca DAN CONDREA, patronul HEXI PHARMA, ar fi fost filat de procurori sau servicii secrete in dosarul de coruptie in care acesta era implicat.

In aceeasi ordine de idei, Sebastian Ghita, membru in comisia de supraveghere a SRI si inculpat in mai multe dosare de coruptie, a declarat duminica seara ca va cere SRI sa recunoasca filajul la DAN CONDREA si sa faca publice imaginile.

CITESTE SI: DAN CONDREA A MURIT PE DRUMUL DINTRE FABRICA HEXI PHARMA SI LABORATORUL UNILAB

“Cu privire la procedeele tehnice de supraveghere, se stie foarte bine ca ele nu sunt publice si faptul ca un anumit procedeu tehnic a fost pus in aplicare la un anumit moment dat este facut public de procurorul de caz atunci cand apreciaza el, respectiv cam la sfarsitul solutionarii dosarului pentru a nu se impieta asupra mersului anchetei. Nu sunt indicii, va spun eu ca nu sunt indicii ca au existat si nu era necesara o astfel de masura (filaj – n. red.)”, a declarat AUGUSTIN LAZAR, citat de Agerpres.

CITESTE SI:  PATRONUL HEXI PHARMA, DAN CONDREA, A MURIT INTR-UN ACCIDENT RUTIER. UPDATE

Procurorul General al Romaniei, AUGUSTIN LAZAR, a mai declarat ca patronul HEXI PHARMA, DAN CONDREA, ar fi urmat sa fie audiat luni in dosarul privind dezinfectantii diluati si ca “s-ar fi intamplat mai multe lucruri”, informatii pe care DAN CONDREA le-ar fi stiut, informeaza Mediafax.

“In ultimele cateva zile organele judiciare, sub coordonarea procurorilor, au ridicat mai multe documente, contracte de vanzare-cumparare incheiate de fima cu spitalele din Bucuresti si din imprejurimi. Astazi se putea evalua si se va evalua care este prejudiciul in acest caz”, a spus AUGUSTIN LAZAR.

“Era imineanta chemarea celui in cauza pentru a i se aduce la cunostinta invinuirea. Se puteau lua masuri preventive. Exista indicii ca astazi urma sa fie audiat si se puteau intampla mai multe lucruri. Cei implicati in cauze stiu intotdeauna ce urmeaza sa se intample”, a adaugat procurorul general la sediul Parchetului General.  De asemenea, AUGUSTIN LAZAR a confirmat ca dosarul accidentului va fi preluat de Parchetul Inaltei Curti, sectia penala.

DAN CONDREA, patronul HEXI PHARMA, a murit duminica seara, in urma impactului masinii sale cu un copac in apropiere de Buftea (jud. Ilfov). 

Sursa foto: realitatea