Patru case s-au facut scrum, 20 de oameni au ramas pe drumuri

DRAMA. O familie cu 9 copii a ramas pe drumuri, dupa ce casa le-a fost mistuita de un INCENDIU

Patru locuinte s-au facut scrum si 20 de persoane, dintre care 8 copii, au ramas fara un acoperis deasupra capului in urma unui amplu incendiu petrecut, vineri, in jurul ore 5.30 dimineata, in localitatea Muresenii Bargaului, judetul Bistrita-Nasaud.

Incendiul ar fi izbucnit de la una dintre case, iar flacarile s-ar fi extins rapid si la celelalte locuinte vecine, mai ales din cauza faptului ca toate aveau structura din lemn, informeaza Vocea Transilvaniei.

Potrivit primelor date ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, pomierii militari au reusit sa lichideze flacarile in mai putin de o ora si jumatate.

Citeste si: INCENDIU LA PATRU CASE DIN SECTORUL 5 AL CAPITALEI

La fata locului au intervenit patru echipaje de stingere a incendiului, carora li s-au alaturat pompierii voluntari din doua sate invecinate. In total, 25 de pompieri s-au luptat cu flacarile si au reusit sa limiteze pagubele, deja insemnate.

In cele patru case locuiau 12 persoane, dintre care opt copii. Din fericire, oamenii au reusit sa iasa la timp si nimeni nu a fost ranit. Paramedicii SMURD ajunsi si ei la fata locului, le-au acordat ajutor medical pentru atacuri de panica unor adulti care s-au speriat cand au vazut flacarile mari.

Sursa foto: realitatea.net