PATRU CENTRALE din centrul Capitalei nu mai furnizeaza AGENT TERMIC din cauza DATORIILOR RADET

RADET a anuntat marti seara, printr-un comunicat de presa, incetarea livrarii AGENTULUI TERMIC pentru imobilele arondate la patru centralele de cvartal din centrul Capitalei, ca urmare a sistarii furnizarii gazelor naturale de catre GDF Suez din cauza DATORIILOR inregistrate de regie.

Astfel, nu vor avea incalzire si apa calda de consum imobilele arondate la centralele termice 9-10 Marasesti din bulevardul Dimitrie Cantemir nr. 22-24, (1.137 apartamente) si 11 Marasesti din bulevardul Dimitrie Cantemir nr. 15 (467 apartamente). De asemenea, nu va furniza agent termic central termica Directie din strada Cavafii Vechi nr. 15, care alimenteaza sediul central al RADET, si nici central termica Garaj din strada Olimpului nr. 86, care deserveste sediul zonal al regiei.

Citeste si: CORNEL PIEPTEA: Sediul RADET a ramas fara caldura si apa calda! Urmeaza bucurestenii

Potrivit sursei citate, DATORIILE inregistrate de RADET la furnizorul de gaze naturale GDF Suez sunt in valoare de 16.253.480, 29 de lei si reprezinta facturi neachitate din lunile ianuarie si februarie 2015.

“Ne cerem scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat si ii asiguram ca RADET face eforturi sustinute pentru reluarea furnizarii serviciului de alimentare cu energie termica in urmatoarele doua zile. In acest sens au avut loc, in cursul zilei de marti, intalniri intre reprezentantii regiei si ai societatii GDF Suez Energy Romania SA”, se spune in comunicat.

Citeste si: Viceprimarul CORNEL PIEPTEA le-a trimis o SCRISOARE DESCHISA lui PONTA si OPRESCU

Sursa foto: puterea.ro