Patru COPII raniti intr-un accident rutier grav

Patru COPII cu varste cuprinse intre cinci si zece ani, din comuna bacauana Dofteana, au ajuns la SPITAL pentru ingrijiri medicale, dupa ce masina in care se aflau, condusa de o tanara de 29 de ani, s-a rasturnat pe drumul national DN 12A, Onesti – Miercurea Ciuc.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, accidentul s-a petrecut in dreptul localitatii Dofteana, in timp ce autoturismul condus de femeia de 29 de ani, care facea manevra de viraj la stanga, a fost lovit in lateral de o alta masina, care intrase in depasire.

Citeste si: ACCIDENT GRAV: DOI MORTI SI TREI RANITI, INTRE CARE SI UN COPIL DE OPT ANI

In urma impactului dintre cele doua masini, autoturismul condus de tanara s-a rasturnat pe sosea.

“Cei patru COPII cu varste cuprinse intre cinci si zece ani, pasageri in autoturismul rasturnat, au fost raniti, fiind transportati la Spitalul Municipal Onesti pentru acordarea de ingrijiri medicale. In urma testarii celor doi conducatori auto, s-a constatat ca acestia nu consumasera bauturi alcoolice”, a declarat, sambata, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Narcisa Butnaru, citat de Mediafax.

Politistii bacauani au intocmit dosar penal in acest caz pentru vatamare corporala din culpa, fiind continuate cercetarile pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

ACCIDENT LA BRAGADIRU, SOLDAT CU UN MORT SI DOUA PERSOANE GRAV RANITE. FOTO IN ARTICOL

Sursa foto: adevarul.ro