PATRU ROMANI au MURIT intr-un grav ACCIDENT RUTIER produs in apropiere de MILANO

Patru cetateni ROMANI au MURIT, luni dupa-amiaza, in urma unui GRAV ACCIDENT RUTIER produs in apropierea orasului italian MILANO, relateaza presa italiana. Potrivit ziarului La Repubblica, ACCIDENTUL a avut loc luni in jurul orei 17.00 (18.00, ora Romaniei), pe drumul regional 235, in localitatea VILLANTERIO, la aproximativ 25 de kilometri sud de MILANO.

Un autoturism marca BMW in care erau sase persoane, cinci ROMANI si un ITALIAN, a iesit de pe carosabil, probabil din cauza vitezei excesive, si a lovit un copac. Trei persoane au MURIT pe loc, iar alta la spital. Inca doua persoane, un ROMAN si italianul, au fost grav RANITE, fiind in stare critica.

CITESTE SI: Un AUTOCAR cu romani s-a RASTURNAT in Ungaria. Ranitii au fost transportati la spital 

Potrivit site-ului local Zazoom.it, in vehiculul de cinci locuri erau sase persoane, cinci ROMANI si un italian. Patru au MURIT pe loc, iar doua sunt in STARE CRITICA, fiind transportate la spital. Surse citate de ziarul La Repubblica au confirmat ca in autoturism erau sase persoane, precizand ca sunt cinci ROMANI si un italian.

Pompierii italieni au intervenit pentru scoaterea victimelor din vehiculul avariat, iar cele doua persoane RANITE au fost transportate la spital cu elicopterul. Politia italiana ancheteaza circumstantele producerii ACCIDENTULUI.

CITESTE SI: ACCIDENT GRECIA: Soferul roman va fi audiat din nou in 9 octombrie. El ramane in custodia autoritatilor elene 

Sursa foto: larepubblica.it