Patru zodii bune pe pus pe rana

Dintre cele 12 semne zodiacale, doar patru zodii sunt capabile sa-ti vindece ranile, sa te imbarbateze si sa te faca sa te ridici de jos, pentru a putea continua batalia.

Taur

Foarte concentrat, Taurul va lua problema in care te gasesti la puricat din toate punctele de vedere si, cu acea capaictate de a analiza din afara, iti va da cele mai bune solutii. Nu trebuie sa-i spui de doua ori ca ai nevoie de ajutorul lui ca in cateva minute este la tine la usa cu solutiile. De altfel, nu trebuie si fii prieten apropiat sau ruda ca sa te ajute. Se va dedica oricui este ananghie.

CITESTE SI: Care este cea mai sofisticata zodie

Leu

Exaltat si egoist, in general, Leul se repliaza imediat cum cineva are o problema. Veselia lui este leacul excelent pentru o persoana care se alfa in pragul unei depresii. Va sti intotdeauna ce sa-ti spuna astfel incat sa te faca sa te simti mai bine. Atentie, insa! Dupa ce ti-ai revenit, Leul asteapta laudele ce i se cuvin ca a fost alaturi de tine atunci cand ti-a fost greu.

Capricorn

Capricornul este genul de persoana care isi da si haina de pe el pentru a ajuta pe cineva. Chiar daca de obicei este introvertit, atunci cand vede ca cineva are batai de cap intr-o problema, nu ezita sa caute in stanga si in dreapta, sa puna intrebari sau sa stranga bani pentru a putea alina suferinta celui aflat la ananghie. Indiferent de varsta, Capricornul are o experienta bogata de viata pentru ca, fie  atrecut prin tot soiul de experiente, fie a stiut sa invete din ale altora. De asemenea, naticii acestei zodii sunt si foarte empatici, motiv pentru care stiu ce coarda sensibila are fiecare si cum sa o atinga. Asta ii face buni de pus la rana, mai ales ca aleg intotdeauna cuvintele care il scot din starea de depresie si pe cel mai incurabil pacient.

CITESTE SI: HOROSCOP EROTIC: Fanteziile barbatilor in functie de zodie

Pesti

Intotdeauna Pestii sunt dispusi sa ajute. Indiferent de problemele personale cu care se confrunta, Pestii lasa totul balta si vin fara sa stea pe ganduri sa dea si ei o mana de ajutor. Afectuosi si gentili, Pestii isi vor da mangaierea si imbratisarile de care ai nevoie. Totodata, extrem de intuitivi, stiu care este decizia pe care tu o ai de luat.

 Sursa:unica