PATURA ANTIGLONT pentru protectie in ATACURILE ARMATE in scoli

Un medic american, ingrijorat de ATACURILE ARMATE care ii vizeaza pe copii in scoli, a inventat o PATURA ANTIGLONT sub care se pot refugia elevii in cazul unui atac. PATURA ANTIGLONT este fabricata dintr-un material asemanator cu “cel folosit de armata americana in CONFLICTELE ARMATE”. Ea ofera “PROTECTIE in fata a 90% dintre tipurile de arme folosite in ATACURILE ARMATE comise in scoli”, afirma pe site-ul sau compania Pro Techt, cu sediul in Oklahoma.

Inventia medicului STEVE WALKER, in varsta de 43 de ani, tatal a doi copii, a aparut dupa TRAGEDIA care a avut loc in Newtown (Connecticut) in decembrie 2012, cand 20 de elevi de la scoala Sandy Hook au fost ucisi in urma unui ATAC comis de un tanar cu probleme psihice.

Citeste si: SUA: Un licean a deschis focul intr-un liceu din Colorado si-a ranit doi colegi apoi s-a sinucis 

PATURA ANTIGLONT, care costa 1.000 de dolari, poate fi folosita si in timpul tornadelor, cum a fost cazul calamitatilor care au afectat scolile din Oklahoma in mai 2013.

De la TRAGEDIA produsa la scoala Sandy Hook, cel putin 74 de incidente implicand arme de foc, ceea ce inseamna aprope un ATAC intr-o saptamana, au fost inregistrate in institutiile de invatamant americane, potrivit asociatiei “Every Town for Gun Safety” infiintata de fostul primar al New Yorkului, Michael Bloomberg. Aproape jumatate dintre aceste INCIDENTE au provocat cel putin un mort.

Citeste si: Atac armat la o scoala din SUA (Connecticut), soldat cu 27 de morti. VIDEO

Cel mai recent INCIDENT a avut loc marti intr-un liceu din Oregon, in nord-vestul SUA, unde un elev a fost ucis intr-un atac armat. Autorul atacului, un adolescent, s-a sinucis.

Sursa foto: washington post