Paul Ciucur: Steaua poate fi sanctionata de UEFA

Avocatul Paul Ciucur, omul care a castigat impotriva Stelei la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), in cazul Baciu, a explicat situatia in care se afla ros-albastrii in acest moment pentru site-ul ziuanews.ro.

“Un club care a fost implicat direct sau indirect in influentarea rezultatului unui joc, pe plan national sau international, poate fi sanctionat de catre UEFA prin decaderea din dreptul de a participa in competitiile UEFA pentru un sezon, precum si prin aplicarea unei sanctiuni disciplinare raportate la gravitatea faptei si la circumstantele atenuante sau agravante ale clubului in cauza” a declarat pentru sursa citata Paul Ciucur.

“Aprecierea se face de la caz la caz, de catre Comisia competenta din cadrul UEFA. UEFA are insa posibilitatea de a se abtine de la a exclude clubul respectiv din competitiile UEFA, daca o alta comisie ori instanta nationala sau internationala s-a pronuntat deja in aceasta privinta in mod satisfacator si a adoptat o decizie prin care clubului i se interzice participarea in competitia UEFA” a concluzionat Ciucur.

Sursa foto: ziuanews.ro