Paul de România dat în urmărire internațională! Unde ar fi fugit acesta

Prințul Paul Philippe al României, condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa, a fost dat, vineri, în urmărire internațională.

Surse citate de Mediafax susțin că Paul Philippe al României ar fi plecat în Portugalia. Acesta a fost condamnat pentru trafic de influență, luare și dare de mită.

”La data de 17.12.2020 Curtea de Apel Brașov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, fiul lui Mircea-Grigore si Helene-Henriette, născut la data de 13.08.1948 în Franta, loc. Paris, domiciliat în Mun. București, (…), condamnat la 3 ani si 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de cumpărare de influență și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”, se arată pe site-ul IGPR.

Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a dat joi verdictul în dosarul Ferma Băneasa. Remus Truică a fost condamnat la 7 ani de închisoare, oamenii de afaceri Benjamin Steinmetz și Tal Silberstein la câte 5 ani de închisoare, iar prințul Paul a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Sursa foto: igpr