Paul McCartney si Ringo Starr ar putea canta din nou impreuna, la 50 de ani de la primul show TV sustinut de Beatles

Muzicienii Paul McCartney si Ringo Starr ar putea canta din nou impreuna, intr-o emisiune-tribut care marcheaza 50 de ani de la primul show TV sustinut de formatia The Beatles in Statele Unite ale Americii, informeaza contactmusic.com.

Vedetele discuta despre o posibila reintoarcere la Ed Sullivan Theater din New York, pentru a sarbatori debutul trupei The Beatles in emisiunea “The Ed Sullivan Show”, iar reteaua de televiziune americana CBS spera sa ii convinga sa cante impreuna.

“CBS stie ca reuniunea dintre Macca (n.red. Paul McCartney) si Ringo va fi un castig al ratingului si va fi preluata la nivel global”, a declarat o sursa pentru ziarul The Sun.

Cei doi artisti canta rar impreuna, astfel ca producatorii incearca cu disperare sa ii convinga sa interpreteze impreuna cateva piese ale trupei The Beatles. “Ar fi un mod potrivit pentru a marca aceasta aniversare”, a mai spus sursa citata.

Evenimentul “The Night that Changed America: A Grammy Salute to The Beatles” omagiaza concertul formatiei The Beatles, din februarie 1964, in timpul emisiunii “Ed Sullivan Show”, care a lansat asa-numita invazie britanica a muzicii rock. Debutul trupei The Beatles la “The Ed Sullivan Show” a inregistrat o audienta de 73 de milioane de persoane, ceea ce a dus la fenomenul “Beatlemania” in Statele Unite ale Americi si a devenit un moment de reper in istorie.

Paul McCartney, in varsta de 71 de ani, si Ringo Starr, in varsta de 73 de ani, au cantat impreuna in 2009, la London’s Royal Albert Hall, pentru a onora memoria fostului membru al trupei George Harrison, la un an de la moartea acestuia.

Paul McCartney, Ringo Starr, John Lennon si George Harrison au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga.

Sursa foto: ultimateclassicrock.com