PAUL PARVULESCU si OUSMANE N’DOYE au fost SUSPENDATI si AMENDATI de FRF

PAUL PARVULESCU, jucatorul Stelei Bucuresti, si OUSMANE N’DOYE, de la ASA Targu Mures, au fost SUSPENDATI cate doua meciuri si AMENDATI cu cate 3.000 de lei, a decis miercuri Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, potrivit Agerpres, care citeaza site-ul LPF.

Atat Parvulescu, cat si N’Doye au vazut cartonasul rosu la meciul dintre cele doua echipe, castigat cu 1-0 de ASA Targu Mures in etapa a 12-a a Ligii I de fotbal

Eliminati in meciul Dinamo Bucuresti — Pandurii Targu Jiu, COLLINS FAI, de la Dinamo, si MIHAI ROMAN, de la Pandurii, au primit aceeasi pedeapsa: o suspendare de un joc si o amenda de 740 de lei.

Citeste si: STEAUA reactioneaza OFICIAL: Campioana a pierdut meciul de la Tg Mures in urma unui arbitraj scandalos

In urma partidei Astra Giurgiu — Petrolul Ploiesti, clubul din Giurgiu a primit o amenda de 5.000 de lei, iar gruparea din Ploiesti, o amenda de 8.000 de lei.

De asemenea, clubul FC Brasov a fost sanctionat in urma incidentelor de la jocul de pe teren propriu cu CS Universitatea Craiova. Gruparea brasoveana a primit un avertisment si o amenda de 5.000 de lei.

Citeste si: LIGA I: STEAUA a fost invinsa de ASA TARGU MURES cu 1-0

Oprirea nocturnei stadionului imediat dupa terminarea jocului de acasa cu CFR Cluj a atras sanctionarea clubului Concordia Chiajna cu o amenda de 5.000 de lei.