Paul Walker, comemorat de impatimitii vitezei pe patru roti din Romania

Paul Walker, superstarul american din franciza “The Fast& The Furious” decedat intr-un cumplit accident de masina, a fost comemorat in orase de pe intreg mapamondul. Romania nu a facut exceptie, in memoria actorului de peste ocean organizandu-se, sambata, la Timisoara si in Bucuresti intalniri ale iubitorilor de masini, dar si ale fanilor lui Paul Walker care au tinut sa ii aduca un omagiu artistului disparut prematur.

Astfel, la Timisoara cateva zeci de iubitori ai sportului cu motor au defilat prin orasul de pe Bega, iar in Capitala membrii unor cluburi auto au organizat pe pista aeroportului de la Baneasa un spectacol de profil din care nu au lipsit demonstratiile de drifting, curse pe distanta scurta si celebrele “liniute”. 

In acest mod, fanii seriei The Fast & The Furious si nu numai au vrut sa isi arate compasiunea fata de drama prin care trece familia lui Paul Walker.

Paul Walker, in varsta de 40 de ani, a decedat intr-un groaznic accident rutier dupa ce masina condusa de prietenul sau cel mai bun s-a lovit de un stalp si apoi a sarit in aer.

Sursa foto: tmz.com