Fotografii socante cu ramasitele masinii in care a decedat Paul Walker FOTO si VIDEO

Paul Walker, in varsta de doar 40 de ani, starul american al celebrei francize Fast & Furious, a murit sambata seara, intr-un accident de masina, impreuna cu soferul autovehiculului, care ii era prieten.

Paul Walker si prietenul sau se intorceau de la un eveniment caritabil dedicat victimelor din Filipine, cand soferul a pierdut controlul automobilului Porsche, care a intrat intr-un copac si a explodat.

Decesul tragic al actorului a indurerat Hollywood-ul, multi actori deplangandu-i moartea. Actrita Goldie Hawn, in varsta de 68 de ani, a postat condoleantele catre familia indoliata pe Twitter, numindu-l pe Paul “o fiinta foarte speciala”, conform Mirror.

Lennox Lewis, fost campion la categoria grea, a postat online un mesaj, acesta mentionand ca pana in ultimul moment a sperat ca informatia este falsa.

Condoleante catre familie a transmis si regizorul Roland Emmerich, dar si fostul luptator de wrestling, devenit actor, Dwayne “The Rock” Johnson, care a postat un mesaj scurt, dar emotionant: “Toata puterea mea, iubirea si credinta merg catre familia Walker in aceste momente grele. Ne gasim puterea in lumina sa. Te iubesc, frate”.

Fost sotie a lui Charlie Sheen, actrita Denise Richards, a deplans moartea actorului, tatal unei fetite de 15 ani, numindu-l pe Paul “un suflet frumos”.

Vin Diesel, colegul si prietenul sau, a postat pe Instagram o fotografie care il infatiseaza impreuna cu Paul, scriind langa aceasta: “Frate, imi vei lipsi foarte mult. Sunt fara cuvinte. Raiul a mai castigat un inger. Sa te odihnesti in pace”.

Mesaje emotionante au transmis si modelul Amber Rose, Will Smith, Jack Osbourne, Alyssa Milano sau Ashley Tisdale si Austin Nichols, dar si Universal Studios, compania care detine franciza Fast & Furious.

La scurt timp dupa moartea sa, in mediul online au ajuns o serie de inregistrari de la locul accidentului, in care se poate vedea o masina carbonizata, din care e imposibil sa crezi ca cineva ar fi putut sa scape.

Moartea actorului a fost anuntata de Politia din Los Angeles pe Twitter, relateaza Hollywood Reporter.

Paul Walker va ramane in memoria fanilor sai nu doar pentru rolurile sale emblematice, dar si pentru activitatea sa filantropica. In 2010, el a zburat in Chile, grav afectata de cutremurul de 8,8 grade pe scara Richter, pentru a da o mana de ajutor celor care suferisera de pe urma cataclismului. La fel a procedat si dupa seismul din Haiti.

Sursa foto si video: Mirror, youtube.com