Paul Walker, gest impresionant pentru un cuplu care planuia sa se casatoreasca

Moartea actorului Paul Walker i-a intristat pe fani, care au ramas socati dupa ce au vazut imagini de la locul accidentului. Dincolo de celebritatea pe care i-au adus-o filmele in care a jucat, Paul Walker este mai putin cunoscut publicului pentru gesturile caritabile pe care le-a facut de-a lungul vietii, iar cei care au fost martori la astfel de evenimente au inceput sa vorbeasca despre inima de aur pe care o avea Paul.

In urma cu zece ani, Paul Walker a facut un gest impresionant pentru un cuplu care intentiona sa se casatoreasca. Dezvaluirile au fost facute de o fosta angajata a magazinului de bijuterii “Bailey Banks and Biddle Jewelers” din Santa Barbara, California. Vanzatoarea Irene King a povestit ca ceea ce s-a intamplat atunci i-a lasat fara cuvinte pe angajatii magazinului, acestia descriind gestul ca pe unul desprins parca din cel mai frumos film de la Hollywood.

“Un coleg mi-a spus “In magazin tocmai a intrat Paul Walker”. I-am spus ca este un barbat care arata extrem de bine”. Actorul dorea sa cumpere niste bijuterii si se uita in vitrine, cand a auzit discutia unor tineri, un soldat care tocmai revenise din Iraq si urma sa se intoarca acolo in scurt timp, si logodnica lui. Ea a vazut un inel care i-a placut nespus de mult, insa barbatul nu isi putea permite sa il cumpere. Costa cam 10.000 de dolari. Atunci Paul a facut cel mai frumos gest posibil. A venit la managerul magazinului, i-a spus sa treaca verighetele in contul sau si a plecat fara sa spuna nimic altceva. Pur si simplu a disparut. Singura lui rugaminte a fost aceea sa i se pastreze anonimatul”, povesteste Irene.

Acest lucru s-a intamplat si, timp de zece ani, nimeni nu a suflat nici un cuvant despre cel care a facut acest cadou. Irene a mai adaugat ca acum, la moartea actorului, si-a dorit ca lumea sa stie cine era cu adevarat Paul Walker. Aceasta a postat povestea chiar pe pagina de Facebook a actorului, alaturi de alte marturii ale celor care l-au cunoscut si care il descriu ca pe un barbat generos, iubitor si cu o inima de aur.