PAULA IACOB A MURIT! INMORMANTAREA cunoscutei AVOCATE va avea loc joi la CIMITIRUL BELLU

PAULA IACOB A MURIT ! Cunoscuta AVOCATA s-a stins din viata, in noaptea de marti spre miercuri, la varsta de 83 de ani. PAULA IACOB suferea de mai multa vreme de mai multe afectiuni si a fost internata, in ultima perioada, la Spitalul Bagdasar.

PAULA IACOB nu mai putea sa vorbeasca in urma accidentului vascular cerebral pe care il suferise. Atunci, avocata a fost transportata de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala. Medicii de acolo au tinut-o sub supraveghere la terapie intensiva.

CITESTE SI: AVOCATA PAUL IACOB A FOST INTERNATA DE URGENTA LA SPITALUL FLOREASCA DIN CAPITALA

Nu este prima data cand PAULA IACOB ajungea pe mana medicilor. La finalul anului 2014, a suferit un accident, dupa ce a cazut pe strada si a avut nevoie de interventia medicilor pentru ranile grave suferite. In plus, PAULA IACOB a fost suferit o fractura de sold si a avut nevoie de doua interventii chirurgicale, fosta avocata a lui NICU CEAUSESCU recuperandu-se, in vara lui 2015, intr-o clinica din Romania.

Inmormantarea PAULEI IACOB va avea loc, joi 8 octombrie la CIMITIRUL BELLU din Capitala, a anuntat prietenul si confidentul avocatei MARIUS MARINESCU in timpul unei interventii telefonice la postul B1 Tv.

Sursa foto: libertatea